winter vakantie Turkije

Wintervakantie in Turkije

Visum-TR Turkije, Visum-TR Leave a Comment

Meer dan een miljoen Nederlanders en buitenlanders kiezen jaarlijks voor een reis naar Turkije. Aangezien het aangename klimaat aan de Middellandse Zeekust is Turkije ook populair en bekend bij mensen die ook graag in de winter op vakantie willen gaan.

Ook veel mensen die niet zijn gebonden aan de schoolvakanties of opzoek zijn naar een winterzonbestemming kiezen voor een vakantie naar Turkije
De ontdekking van de ongerepte gebieden van Turkije staat nog in de kinderschoenen, voor de reizigers die de tijd nemen om te onderzoeken naar de mogelijkheden zijn er opties genoeg.

Voor reizigers die opzoek zijn naar iets anders dan zon/zee vakantie in Turkije kunnen zich ook richten naar andere steden en dorpen in Turkije zoals het gebied Centraal-Anatolie een regio in het centrum van Turkije een plek waar je niet aan deze ervaring ontkomt.

Een plek waar gastvrijheid, actief, vredig, natuur en cultuur een rol spelen, dit is toch weer iets anders dan strand en all-inclusieve vakantie. Ook voor reizigers die graag in de winter op vakantie willen moeten zich houden aan de verplichting voor een Visum aanvraag. Dit kunt u eenvoudig aanvragen op onze website van Visum-TR.

VISUM TURKIJE ACTIE

Voor kerstvakantie 2016 de hele maand december kunt u uw visum Turkije slechts voor €19,99 aanvragen!