Uludag visum turkije

Wintersportcentra Uludag

Visum-TR Populaire Steden, Turkije Leave a Comment

Het is winter! Wintersportcentra van Turkije, Uludag

Wintervakantie is bijna even leuk als zomervakantie, dit keer niet naar zee en strand maar bijvoorbeeld naar Bursa Uludag in Turkije. Houd jij van skieen? Veel sneeuw en snowboarden?

Dan zou ik zeker een keer iemand verrassen met een ticket naar Bursa Uludag, vlakbij Istanbul, maar verwen vooral jezelf! Na de warme zomer dagen waarin alle warmterecords zijn gesneuveld staat de winter voor de deur! Pak je koffer lekker in met oorwarmers dikke bont jassen, geen bikini of zwembroek dit keer en geniet van de winter in Turkije.

Dit wintersportgebied in Uludag ligt op een hoogte van 1.767 tot 2.322 m en is een van de favoriete wintersportcentra van Turkije met prachtige spa hotels waar je lekker met een warme winterwijn kan genieten ,Lekker warm worden bij de openhaard met een glaasje warme wijn en uitzicht over de prachtige grote bergen van Uludag wie wil dat nou niet ?

Bij Visum-TR kan je makkelijk je visum online aanvragen zodat reizen naar Turkije makkelijk wordt.. net vlak voor je vakantie onderweg vergeten visum te kopen? Bij Visum-TR is dat geen probleem! Ga meteen naar www.visum-tr.nl en vraag je visum aan ,Tadaaaa daar heb je hem, binnen 30 min in je mailbox.