Turkije visum aanvragen


ONZE WEBSITE IS GEVERIFEERD EN BEVEILIGD


BEVEILIGDE BETALING VIA MOLLIE


OFFICIEEL VISUM

Het visum dat u ontvangt is het officiële e-visum van de Republiek van Turkije.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Average: 5,00 out of 5)


Info over het benodigde e-Visum voor Turkije

Bent u op zoek naar een voordelig visum Turkije voor uw volgende vakantie of zakenreis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u makkelijk en snel een Turkije visum aanvragen. Het Nederlandse aanvraagformulier kan op elk gewenst moment vanaf elke gewenste plek ingevuld worden, zonder dat u daarvoor in de rij hoeft te staan. Voor slechts € 23,95 per persoon heeft u al de beschikking over een geldig visum voor Turkije.

Aanvragen visum

Ons aanvraagformulier is zo opgesteld dat u het makkelijk en snel in kunt vullen. Zorg er wel voor dat u de reisbescheiden (Europees paspoort of identiteitskaart, deze moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn na aankomst in Turkije) van alle reisgenoten bij de hand hebt, deze heeft u namelijk nodig voor de aanvraag van uw visum.

Na het invullen wordt u doorgestuurd naar een beveiligde omgeving waar u de kosten kunt voldoen. U mag de betaling voldoen met creditcard (Mastercard, Visa of Union Pay), Mister Cash of iDeal. Na ontvangst worden uw gegevens gecontroleerd en bij onduidelijkheden zullen wij contact met u opnemen. Indien alles in orde is ontvangt u het door u opgevraagde visum.

Spoedvisum voor Turkije

Moet u door onverwachte omstandigheden nog dezelfde dag afreizen naar Turkije? Dan bieden wij u de mogelijkheid om tegen een kleine opslag een spoedvisum aan te vragen. Deze aanvraag wordt met voorrang behandelt, zodat u geen omkijken heeft naar het regelen van het reisbescheiden en met een gerust hart richting de luchthaven kunt vertrekken.

Geldigheid e-visum Turkije

Of het nu om een zakenreis of een vakantie samen met het gezin gaat, het visum is 180 dagen geldig. De geldigheidsduur gaat in op de dag van de aanvraag/betaling en niet op de reisdag. U heeft daarbij de vrijheid om onbeperkt gebruik te maken van uw visum, zolang het verblijf niet langer dan 90 dagen aaneengesloten is. Ideaal voor mensen die voor zaken vaak op en neer vliegen: u hoeft slechts eenmaal de kosten voor het visum te voldoen, waarna u bijna een half jaar onbeperkt kunt reizen van en naar Turkije.

Visum Turkije via ambassade

Bent u van plan om langer dan 90 dagen aaneengesloten in Turkije te blijven of wilt u in het land werken, dan bent u verplicht een visum via de Turkse ambassade in Nederland (eigen land) aan te vragen. Dit kan niet online.

U kunt alle informatie over visum turkije op Visum-TR vinden.